Test Rit Informatie

Bij Sandex zijn wij er van overtuigd dat u een goede keuze pas kunt maken nadat u de verschillen tussen de modellen zelf uitgebreid heeft kunnen uitproberen. Immers wij kunnen u er alles over uitleggen, Maar een gevoel van comfort of rijgedrag kunt u toch echt zelf het beste ervaren. Bij Sandex heeft u dan ook verschillende mogelijkheden om de fietsen uitgebreid aan de tand te voelen.


1.
U gaat op afspraak langs bij een verkoop/test punt. Hier zullen dan de door u geselecteerde fietsen klaar staan voor een proefrit. U kunt dan in overleg de fietsen een dagdeel uitgebreid uitproberen.


2 .
U selecteert op deze pagina Testrit 1of 2 fietsen naar keuze en laat die dan op afspraak bezorgen bij u thuis. U kunt dan de fietsen in alle rust in u vertrouwde omgeving de gehele dag uitproberen. Dit alles is uiteraard geheel gratis.


3 .
Heeft u de wens de fietsen voor een langere tijd te kunnen uitproberen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Tegen een vergoeding van 20 euro per dag. Bij de aanschaf van een Sandex wordt deze vergoeding dan geheel in mindering gebracht op de aanschaf prijs. Wel zo prettig toch? Voor deze optie willen wij u vragen een e-mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Bel ons 0738506853

To Top